TINOTECH Ltd.


ТИНОТЕХ ЕООД е българска инженерингова и производствена фирмa. Натрупаният опит в областта на проектирането, производството и въвеждането в експлоатация на отоплителни системи, съчетан със съвременните изисквания за отопление и климатизация, ни позиционира като проектант, доставчик, производител и внедрител на отоплителни системи с използване на Възобновяеми Енергийни Източници, използващи пряка или акумулирана слънчева енергия.

ТИНОТЕХ ЕООД  ползва  услугите на опитни специалисти, партньори и доставчици, доказващи че в България може да се работи с високо качество и да се постигат стандартите на технологично развитите страни.

Фирмата е основана  през 2007 година с разработката на информационни терминали и системи, термопомпи, управления и системи с възобновяеми енергийни източници (ВЕИ). Основно перо в дизайнерската и развойната ни дейност е създаването на различни системи за отопление използващи енергията на слънцето в различните й форми, както производството, асемблирането и инсталирането им.

ТИНОТЕХ ЕООД  е компания, която предлага термопомпи по поръчка на клиента, както и системи за отопление с ВЕИ, използващи термопомпи вода/вода и различни видове слънчеви системи, включително и термодинамични панели с директно изпарение . Изгражданите от нас системи са позиционирани в два класа: HEETEX и DEBREIT и се предлагат директно или чрез партньори.  Множеството специални решения, базирани на комбинация от наши и готови продукти, се създават и изпълняват от квалифицирани специалисти, което ни  прави надежден партньор за комплексни  решения.

 Един от сегментите, в които сме профилирани е проектиране  и производство на термопомпи вода-вода и слънце/въздух-вода за битови и индустриални приложения.

Всяка една от термопомпите ни е специално проектирана и произведена съобразно изискванията и специфичните особености на съответният клиент. Монтажът, пускът и настройката на системите с термопомпи, както  тестът за работоспособност и осигуряването на гаранционна и следгаранционна поддръжка гарантират високото качество на системите.

ТИНОТЕХ ЕООД  предлага на клиентите си цялостно обслужване, включващо:

·                       консултиране и избор на оптимален вариант за всеки конкретен случай

·                       създаване на уникални решения по поръчка на клиента

              ·                       обезпечаване на                            монтаж, гаранционно и                                        следгаранционно обслужване