Store.ceramikpark.bg


Store.ceramikpark.bg - град Варна | Бани - обзавеждане и съоражения

В нашия он-лайн магазин store.ceramicpark.bg можете да намерите всичко необходимо за Вашия спокоен, здравословен и комфортен сън.

Предлагаме всички модели еднолицеви и двулицеви матраци на марките ТЕД и БЛЯН. Богат избор от пружинни и непружинни матраци. 

В store.ceramicpark.bg можете да откриете класически английски и скандинавски легла с красив дизайн. Комфортни и практични легла с разнообразни дамаски и цветове.

Подматрачните системи, които предлагаме в он-лайн магазина са както необходимост, така и отлично допълнение към всеки двулицев матрак, тъй като правилно подбраната подматрачна рамка допринася за още по-голям комфорт по време на сън.

Великолепно допълнение към Вашата спалня са и спалните комплекти и възглавници, които ще намерите в store.ceramicpark.bg. Практични и удобни комплекти с олекотени завивки за всеки сезон.

В  он-лайн магазина ще намерите и всичко необходимо да превърнете банята в още еднин прекрасен кът в дома си. Предлагаме санитарен порцелан, смесители, душкабини и вани /хидромасажни и стандартни/, мебели за баня, аксесоари на най-известните и водещи марки в Бълария и Европа. В store.ceramicpark.bg ще откриете марките Roca, GROHE, Villeroy&Boch, Ideal Standart, Vidima, Forma Vita, Fayans, Keros, KAI, APE и др.

Всички продукти са придружени с подробно описание и снимки. Също така сме готови да отгворим бързо и компетентно на Вашите въпроси на посочените телефони или e-mail.

Постарали сме се нашият он-лайн магазин да Ви бъде както полезен така и удобен за навигация, доставка и разплащане. Високо ценим Вашето мнението и препоръките, които ще ни помогнат непрекъснато да усъвършенстваме услугите в нашия магазин.

Очакват Ви много промоции и изненади, както и полезна и забавна информация!