„Про Дид“ ООД


Промочек е рекламно-информационна книжка с чекове, които съдържат отстъпки, промоционални оферти и др.

В Промочек са включени разнообразни обекти като магазини, заведения, услуги и развлечения. Всеки един от тези промообекти предоставя отстъпка или специални предложения на приносителя на съответния чек.

Промочек е win-win система, в която всички: клиентите, промообектите, разпространителите и издателя са мотивирани и удовлетворени.

В чековите книжки Promocheck Free Time&Shopping, ще намерите много отстъпки за магазини, заведения и развлечения на територията на гр. Варна и гр. София.

Promocheck България Home&Techno е създаден, за да даде възможност на хората, които го изполват да спестят от покупки за дома, офиса. В чековата книжка има много отстъпки за обзавеждане, ремонтни дейности и домакинска техника.

Механизмът на действие е следният: приносител на чек влиза в съответния обект, прави покупка и предоставя съответния чек, получавайки посочената отстъпка по съответните условия и правила за ползване.

Промочек има за цел да оптимизира част от разходите за свободното време, да предостави възможност за един по разнообразен социално-културен живот, да спестява средства на ползвателите и да насочва вниманието на аудиторията към подбрани, качествени и проверени обекти.

Интелигентен начин да се забавлявате и да спестявате пари!