КристелКлима ЕООД


Продажба и сервиз на климатици и бяла тяхника. Предлагаме следните услуги:

- продажба на нови уреди

- сервиз

- монтаж

- профилактика

Официален представител на: BOSCH, Hansa, LIEBHERR, gorenje.