G.E.-RUF-PFLEGE-AGENTUR-RUF Sp. z.o.o. Sp.k


G.E.-RUF-PFLEGE-AGENTUR-RUF Sp. z.o.o. Sp.k, град София | Домашни помощници и детегледачки

GE RUF PFLEGE AGENTUR търси да назначи социални асистентки за обгрижване на възрастни хора в Германия.

GE RUF PFLEGE AGENTUR е компания с дългогодишни традиции. Имаме 15-годишен опит на германския пазар. От 2013 година сме в Полша. Идеята за създаването на фирмата се базира на уважение и любов към хората.

Основната ни цел в GE RUF PFLEGE AGENTUR е да помагаме на както лица нуждаещи се от помощ, така и на хората, които желаят да работят като асистенти за обгрижване на възрастни хора в Германия.

Помагаме на асистенти да си намерят подходяща работа в Германия. С помощтта на нашите чуждестранни партньори, през последните години организирахме редица курсове, в резулат на което днес германски семейства получават професионално обгрижване от нашиобучени кадри.

Благодарение на нашата дългогодишна практика работните места при германските ни семейства са добре познати и проверени. Те отговарят на индивидуалните изисквания/възможностите на асистентите/. Това гарантира, че нашите асистенти могат да развиват професионалните си умения, като освен това са доволни от условията на работа.

В продължение на години изграждаме близки отношения с германски клиенти, които са много доволни и препоръчватнашите услуги на другите. През последните 15 години установихме трайни партньорски взаимоотношения. Днес десетки германски семейства получават професионално обгрижаване от наши кадри. Всяка година ставаме по-силни поради факта, че предоставяме най-добрите икачествени услуги, стриктниправила и грижовни асистенти.

Не чакайте и не губете времето си! Свържете се с нас!

G.E.RUF -PFLEGE-AGENTUR-RUF

ul. Janusza Zeylanda 3/9

60-808 Poznań, Poland/Полша

Работно време: от понеделник до петък от 8:00 до 16:00 часа.
Paulina: paulina@ge-ruf.pl
мобилен: +48 504 973 919

офис: +48 618 438 702

facebook: www.facebook.com/Ruf.Pflegeagentur.BG

www: http://www.ge-ruf.pl/bg/