Easy Credit


Easy Credit Easy Credit е най - бързият потребителски кредит в България. Услугата е удобна, лесна, честна и прозрачна. Вие реално ще получите сумата, за която сте одобрени до 24 часа след като наш Личен Финансов Съветник Ви посети и попълните необходимите документи за кандидатстване. Всичко, което е необходимо да направите, е да ни се обадите, да подготвите копие на Вашата лична карта и наш Личен Финансов Съветник да попълни от Ваше име молбата за отпускане на кредит – абсолютно безплатно.

Сума на кредита: от 100 до 3000 лева. Ако сте наш Клиент за първи път, максималната сума, която можем да отпуснем е 800 лева. Тези кредити се отпускат без ипотека, поръчители или какъвто и да е залог.

Погасяването става чрез седмични вноски, съобразени с възможностите на всяко домакинство. Вноските се събират в дома на Клиента всяка седмица от нашите Лични Финансови Съветници.

Ако погасявате Вашия кредит без закъснение, при приключването му ще получите отстъпка в размер до 6 % от цялата сума, която трябва да върнете. Използвайки нашите услуги, Ви предоставяме и възможност да рефинансирате изтегления от Вас кредит, т.е. преди да сте изплатили настоящия кредит да получите свежи пари.

За отпускането на кредита е необходимо да се попълни формуляр, който играе ролята и на договор за сключване на заема. Копие на лична карта, заверено с подпис на кандидатстващия за кредит, е единственият задължителен документ!

За допълнително улеснение, нашият Личен Финансов Съветник ще попълни вместо Вас формуляра за кандидатстване напълно безплатно! Ако имате копие на Трудов или Граждански договор ще ни помогнете да вземем решение още по - бързо.

Бюрокрацията и формалностите са сведени до минимум; на Клиентите си ние предлагаме бързо, компетентно обслужване и максимално улеснение. Ако по някакъв начин Ви затрудним, макар и минимално, моля не се колебайте да ни се обадите или да ни пишете на обявените адреси!

Easy CreditTM дава не само решение за временните финансови проблеми, но предлага нещо повече – клиентите ни получават доверие, съчетано с човешко разбиране и желание за помощ в нелекото ежедневие.