AntiqueBoutique.bg - Антикварен магазин


Добре дошли в антикварен магазин Антик Бутик – гр. Велинград. Нашият магазин предлага голямо разнообразие от антики и колекционерски предмети. Чувствайте се спокойни да ни посетите през всеки един ден от седмицата. Продуктите на нашия сайт са само малка извадка от това, което ще намерите в магазина ни на бул. Съединение 234 във гр. Велинград.

Ако искате да запазите духа на времето и да се потопите в света на античната история, заедно ще изберем най-подходящото решение, отговарящо на желания стил. Интересни предложения за Вашия дом, офис, кабинет или вила.

Antique Boutique е антикварен магазин с богат избор от колекционерски стоки – ретро мебели, старинни предмети, антични сервизи за чай и кафе, огледала и витрини, колекция Chesterfield както и още много други.

Дивани, кресла и холни маси

Трапезни маси и столове

Шкафове и витрини

Декор

Картини и гоблени

Осветление

Часовници

Огледала и скринове

Когато разглеждате всеки един продукт в магазина, ще разберете защо някои неща се подобряват с възрастта. Ако търсите предмет, който да засияе в дома ви или се оглеждате за перфектния подарък, то заповядайте в Antique Boutique. Ние ще ви помогнем да намерите точно това, което търсите!