Adwice cenyet


Националната кампания "Щастливи чрез нашата храна”

        предоставя разнообразни възможности за вписване в годишния календар на събитията, посветени на голямата тема „Щастливи чрез нашата храна”.  Всеки месец ще се провеждат национално значими, с широко медийно отразяване събития, в които да се презентират разнообразни методики, продукти или практики, обединени от мотото на кампанията „Щастлива храна за щастливи хора”

Личностният консултант, предлага на своите клиенти on line консултации по Skype: mariaracheva1 - консултациите се осъществяват от психолога Мария Стефанова Рачева  автор на „Кулинарна психология”, която  е компилация от кулинария и психология.


 

         Националната  кампания предоставя разнообразни възможности за вписване в годишния календар на събитията, посветени на голямата тема „Щастливи чрез нашата храна”.  Всеки месец ще се провеждат национално значими, с широко медийно отразяване събития, в които да се презентират разнообразни методики, продукти или практики, обединени от мотото на кампанията „Щастлива храна за щастливи хора”

дейност на фирмата:МАРКЕТИНГ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ОБУЧЕНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, РЕКЛАМА, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ,