Черен Диаман ЕООД


Ние можем да осъществим вашите идеи и желания .

           

     Фирмата ни е създадена през 1990 година. В гр.Варна  България, днес дефилира със стил и усет към най-новото и внася категоричен щрих в модата на дамското облекло.

            Екипа от 20 специалисти на на брандовете Black Pearl рег.№ 56632 и Magic Style рег.№ 51656 собственост на фирмата отделени в МФ – студио (Magic Fashion studio) създава красота и удобство, печели все повече доверието и предпочитанията на българския и европейския пазар.Фирмата е пълноправен член на Националната камара за мода и Българската занаятчийска камара. Фирма “Черен диамант” обхваща дизайна, конструирането на модели, изработката и реализацията. Създава близък контакт с клиента и инвестира в нови технологии като непрекъснато подобрява качеството и разнообразието на модели.

            Предлага най-доброто от най-добрите платове и носи белега на авангардното, в следване на модните тенденции.През 2006 г. печели проект по програма ФАР за производство на престижна младежка мода.С професионалния си опит фирма “Черен диамант” вече е гарантиран знак в индустрията на модата. Освен реализирането на собствените си проекти фирмата извършва мащабни и индивидуални поръчки на търговци на едро и краини потребтели .Ние можем да изработим вашите модели на конкуренти цени с най-високо качество .