Хора.бг ООД


Хора.бг ООД - град София | Трудови борси

КАКВО Е HORA.BG

Hora.bg е нов вид платформа, която обединява детайлно познание за процеса на подбор на човешките ресурси с възможностите на социалните мрежи и електронните инструменти.

Hora.bg е каталог с профили на специалисти и студенти, активно търсещи развитие в 65 сфери на дейност, в България и чужбина, при различни позиции и типове заетост (надомна, сезонна, почасова).

Hora.bg предлага лесен и ефективен начин за избор на точния служител за всяка свободна позиция.

ЗА ХОРА, ТЪРСЕЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Hora.bg е портал, в който не Вие търсите работа, а работата намира Вас.

След улеснена регистрация, която следва формата на професионално CV, Вие вече сте част от мрежата-каталог на Hora.bg. Колкото по-детайлно попълните регистрацията си, толкова по-голям шанс имате желаната от Вас работа да Ви намери. Имате достъп до профила си по всяко време и от всяко място и можете да го допълвате, когато поискате. Секциите с отворен отговор Ви дават възможност да се отличите и да привлечете вниманието на работодателя. Той ще се свърже с Вас директно на профила Ви или на посочените от Вас контакти.

Вие контролирате изцяло Вашия профил, като ще имате възможност да видите колко пъти е показван и кой го е посещавал. Hora.bg поема отговорността да Ви подпомага със съвети при оптимизиране на Вашия профил, за да получите възможностите, които заслужавате.

ЗА ХОРА, ПРЕДЛАГАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Hora.bg е портал, в който всеки работодател може по-бързо и по-лесно да намери своя нов служител.

Вместо да плащате на агенция или да публикувате сами обява за работа, след което да преглеждате кандидатури, които дори минимално не отговарят на Вашите очаквания, Вие можете да селектирате Вашия нов служител с няколкоминутно търсене по 18 критерия. След безплатна регистрация, Вие ще откриете в нашата мрежа-каталог професионалисти за всяка длъжност, които да Ви помогнат в развитието на Вашия бизнес.

ВЪЗМОЖНОСТИТЕ

Платформата Hora.bg е приложима за всяка професия, отрасъл и предприятие както в България, така и по света. Тя дава възможност на хората да осъществят директен контакт с работодателите и опростява процеса по търсене и наемане на работа. Порталът предлага уникална инфраструктура, която осигурява максимално точно, лесно и бързо намиране на подходящите кандидати за всяка организация.

Основната цел на Hora.bg е да свърже Хората, които търсят, с Хората, които предлагат ВЪЗМОЖНОСТИ