Форум ЕООД


"ФОРУМ" e център за езиково обучение и преводи от и на 36 езика, обединяващ усилията на екип от над 90 висококвалифицирани преводачи, редактори, коректори и офис сътрудници.

От 2004 г. сме оторизирани от Консулски отдел на МВнР за извършване на официални преводи и заверки съгласно договор № 859/2004г.

В епохата на Интернет технологиите, успяхме да сформираме добър екип от преводачи от цялата страна, всеки специализиран в своята сфера на професионална компетентност и интереси.

За времето на своята работа на българския и международен пазар агенция "Форум" се е утвърдила като надежден партньор на големи национални и интернационални компании.

В основата на нашия успех е неизменното високото качество на преводаческите услуги, което удовлетворява нуждите на нашите клиенти, в съответствие с установените вътрешни, национални и международни стандарти за извършване на официални преводи.

Дейността ни включва също и провеждането на езикови курсове и индивидуални уроци, както за частни лица, така и за служители на различни организации.