Топ Скилс Рекрутмънт


Top Skills recruitment е агенция за подбор на персонал. Сътрудничим си с местни и международни компании в търсенето на топ професионалисти и съдействаме на търсещите работа да намерят подходящо работно място.

Нашият екип предлага индивидуални решения относно различните етапи в процеса на подбор чрез разнообразни услуги, ориентирани към качествено изпълнение на поетите ангажименти. Ние притежаваме познания за пазара, професионална отговорност и международна мобилност, които ни правят надежден сътрудник на нашите глобални партньори.

Посветени сме на това да помагаме на хората да постигнат мечтите си и да пожънат успех в професионален план.

Имаме множество свободни работни позиции и желяние да се срещаме с хора, които си търсят работа. Ако ходите на различни интервюта и все пак не получавате желаната работа, може би имате нужда от кариерна консултация, която ще ви помогне да обърнете внимание на пропуските си по време на интервю. Ще ви запознаем с езикът на тялото по време на работна среща и до колко трябва да споделяте с интервюиращия.
Нашите специалисти са квалифицирани в проучването, интервюирането и предоставянето на високо качество на услуги, така че винаги може да разчитате на нас!

В допълнение към услугите, които предлагаме са и обученията свързани с усъвършенстването на езиковите умения. Уважавайки малкото свободно време, с което нашите курсисти разполагат, сме се постарали да съчетаем приятна атмосфера с полезна информация, която е събрана в бърз 10-дневен курс.