Термосист ЕООД


Оторизиран дилър на DAIKIN. Инженерингова дейност. Отоплителни, вентилационни, климатични, сушилни, хладилни, термопомпени, слънчеви, геотермални системи и инсталации. Оптимизиране на топлинни процеси, консултации.