Съксес Солюшънс ЕООД


Success Solutions извършва професионални хардуерни и софтуерни компютърни услуги, администрация и абонаментна поддръжка на компютри и сървъри, проектира, изгражда и поддържа компютърни мрежи, продава и внедрява софтуерни решения и бизнес продукти, създава и оптимизира фирмени уеб сайтове и т. н.

Хардуерни услуги - диагностика,ремонт и сервиз на компютри и лаптопи – нови и втора употреба. . Разрешаване на възникнали хардуерни проблеми. Замяна на повредени компютърни части с нови компютърни компоненти.

Софтуерни услуги
– инсталация и преинсталация на операционни системи и компютърни програми(инсталиране и преинсталиране на Windows и Linux), внедряване и конфигуриране на специализиран бизнес софтуер, софтуерна защита чрез антивирусна програма и firewall . Възстановяване на изгубена и изтрита информация. Системно архивиране на важна информация. Разрешаване на възникнали софтуерни проблеми дистанционно.

Изграждане на компютърни мрежи – предлагаме проектиране и изграждане на структурно окабеляване, администриране и системна поддръжка на локални компютърни мрежи, Wi-Fi мрежи за офиси, хотели и заведения и други обекти.

Remote support – oтдалечено администриране при възникнал проблем чрез софтуер за отдалечен достъп -  за клиенти сключили договор за абонаментна компютърна поддръжка.

Компютърни услуги и поддръжка на компютри от Success Solutions

- Поддръжка на компютри и администриране на компютърни системи и периферия
- Консултация при закупуване на офис техника
- Премахване на вируси и шпионски софтуер
- Изграждане и администриране на домашни и офис мрежи
- Инсталация и настройка на мрежово оборудване
- Продажба на специализиран бизнес софтуер
- Архивиране на данни и периодичен backup на информация на независим носител
- Възстановяване на изгубени или изтрити данни чрез специализиран софтуер

Success Solutions предлага качествени и достъпни компютърни услуги. Предлага системна абонаментна поддръжка на Windows и Linux базирани сървъри. Осигурява бърза и сигурна работа на компютрите и офис техниката Ви. Продава нови и употребявани компютри и компоненти, софтуерни продукти и бизнес софтуер. Изгражда и поддържа жични и безжични мрежи за офиси, магазини, хотели, заведения и т. н.