Скай Ар Груп ООД


Рекламни сувенири на фирмите Alexander, F. Bartholdi, Genius, Pierre Cardin, Valenti & Co. Химикалки, запалки, пепелници, часовници, органайзери, аксесоари за бюро, луксозни сервизи, ключодържатели, визитници и др.