Сентилион ООД


Предмет на дейност:

 

ПРОИЗВОДСТВО НА ОЕМ ПРОДУКТИ

СЕНТИЛИОН ООД е иновативна фирма за производство на електронни модули, системи, комплектни продукти и услуги в областите МЕДИЦИНА, КОСМИЧЕСКА И АВИАЦИОННА  ТЕХНИКА, СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ И ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ и др.

Системата за управление на качеството на СЕНТИЛИОН ООД покрива изискванията на европейските норми ISO 9001:2008 и ISO 13485:2003.  Съвременно оборудване, иновативни технологии и висок професионализъм, гарантират създаването на продукти, които отговарят изцяло на строгите потребителски изисквания.

Автоматичен монтаж на електронни елементи, обемен електронен монтаж, механичен монтаж и спомагателни технологични процеси. Асемблиране на всички съвременни корпуси от 0201 чип-компоненти до QFP, BGA, микро BGA и Fine-pitch корпуси. Асемблиране на PoP (Package on Package) конструкции и ASIC компоненти.

ЧИСТА СТАЯ

Две независими помещения тип „Чиста стая“, сертифицирани по стандарт  ISO14644-1, клас на чистота 6 и 7. Монтаж на фина оптика, механика и изделия изискващи, производство в зона с контролирана среда.

ИНЖЕНЕРНА ЛАБОРАТОРИЯ

X-RAY анализ;

Тестове в температурни камери;

Тестове за якост.

 

ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО СЛУХОВИ ИМПЛАНТАТИ

СЕНТИЛИОН ООД е официален представител на MED-EL Elektromedizinische Geräte GmbH Австрия - световен лидер в технологиите на имплантируемите решения при загуба на слуха.  Извършва сервиз и обслужване за всички елементи на имплантатните системи.