Първановски ООД


Първановски ООД е компания с 20 годишни традиции в дистрибуцията бързооборотни стоки. Притежава и два обекта за продажда на дребно на хранителни стоки

Първановски ООД оперира на територията на централна северна България. Компанията разполага с складова база в Плевен и е коректен партньор на над 1500 клиента.

Важен принос за постигането на търговското и фирмено развитие Първановски ООД има професионализма и отдадеността на нейните служители.

От 2012 г. стартира производство на туршии чрез млечно-кисела ферментация като не преминават термична обработка. Този процес ги прави по вкусови качества най-близки до пресните зеленчуци. Асортиментът, който Първановски ООД произвежда се състои от:

кисели краставички, корнишони, зелени домати, карфиол, бамя, люти чушлета, моркови, кисел чесън, кисело зеле, лозови и зелеви листа и др. Възможно е да се предлагат както самостоятелно така и като туршия смес от различни компоненти или в съотношение по желание на клиентите. Изпълняват се поръчки по рецепта, както и с марка на заявителя.