"Порто Франко" ЕООД


„Порто Франко”ЕООД е представител на завода BLESTE SIA Port Equipment, производител на пристанищна и претоварна техника в това число :

-механични , хидравлични и електро-хидравлични грайфери за кранове и багери

-механични и телескопични спредери за контейнери

-полуприцепи за вътрешно заводски(пристанищен) транспорт и бункер кошове за насипни товари

-товарни греди и съоръжения за повдигане и преместване на стоманени рулони, сляби и кнюпели

-съоръжения за извън габаритни товари

„Порто Франко”ЕООД е представител на испанската фирма Profit For Works, чието производство на горивни устройства Eco cars Professional отдавна е познато в Европа и в Латинска Америка. Това е устройство предназначено за двигатели с вътрешно горене и ефекта след монтирането му е :

-намаляване на вредните емисии в автомобилите (камиони, автобуси, микробуси, леки коли ) с 60 %

- икономия на гориво при двигателите с вътрешно горене с 10%

Ефекта е възможен като резултат от подобреното изгаряне на горивото, вследствие на насищането му с кислород. Устройствата Eco cars Professional , спестяват хиляди левове на клиентите от транспортния бизнес и е спомагат за подобряване на чистота на въздуха и качеството ва живот в големите европейски градове.

Използването на Eco cars Professional в транспорта и превозите на товари е подкрепено по Програмата Horizon 2020 на Европейската Комисия ( проект 880503 ECOCARS-4-TRUCKS )и е определено като

„най-рентабилното, просто и бързо решение за намаляване на вредните емисии (- 60%) и разхода на гориво (-10%) в тежкотоварните превозни средства”!


„Порто Франко”ЕООД е представител на немската компания Heutepharm чието производство е известно далеч зад пределите на Стара Европа.

Натуралната козметика и хранителните добавки на Heutepharm, помагат на много хора по целия свят да изживеят един пълноценен живот, без болка и да се чустват добре.

„Порто Франко”ЕООД е фирма , чиято основна цел е да гарантира на клиентите ниска себестойност и висока производителност и многобройни доволни клиенти