Плам Пласт 2016 ЕООД


Плам Пласт 2016 ЕООД - град Плевен | Дейности

Фирмата е с основна дейност продажба и дистрибуция на OPS,алуминиеви и полиестеренови опаковки.Чаши,бъркалки и прибори за еднократна употреба.Алуминиево,стреч,термофолио и фолио за палетизиране.Полиетиленови и полипропиленови пликове,торбички,чували,Кутии и подложки за пица и торти.Кафета и вендинг консумативи.Хартии,салфетки,кухненски ролки и тоалетна хартия.Адрес на фирмата

гр.Плевен, бул."Георги Кочев"84, тел: 064 800 198, 0876 86 76 02