Офис масажи ЕООД


Мисията на фирма „Офис масажи“ ЕООД е да насърчава здравето и доброто настроение в офиса, намаляване на стреса на служителите на работното място и повишаване на работоспособността им.

„Офис масажи“ ЕООД прави офис масажа удобен и достъпен чрез провеждане на масажи директно на работното място! Ние работим с компании, за по-добра атмосфера и настроение в техните офиси.

Ние подбираме нашите масажисти, за да сме сигурни, че имаме най-високо качество на офис масажи в България! Всички наши офис масажисти са минали през много часове на обучение, за да овладеят изкуството на желания от вас офис масаж.
Насладете се на вашия офис масаж чрез „Офис масажи“ ЕООД директно във вашия офис.
Предлаганите масажни програми от „Офис масажи“ ЕООД спестяват пари на нашите клиенти! Искате офис масаж по-често, нашите масажни програми са богати, като разнообразие и са отговорът на това, как да Ви държим далеч от стреса!
Тук в „Офис масажи“ ЕООД ние сме в състояние да адаптираме всеки масаж според вашите индивидуални нужди. Това е вашият масаж – нека да се знае какво предпочитате!
В „Офис масажи“ ЕООД, ние предлагаме масаж за всеки! Ние предлагаме няколко различни видове масаж, за да посрещнем индивидуалните нужди на нашите клиенти. Просто се свържете с нас за повече информация, за да ви спестим време!
Нашите масажисти и служители искат да направят твоето изживяване възможно най-комфортно.