МЕРИДИАН Недвижими Имоти


              Агенция за недвижими имоти „МЕРИДИАН“ е създадена през 2000 година, представляваща българска компания с акцент посредничество и услуги в областта на недвижимата собственост.
             В резултат на дългогодишния си опит и установени традиции Агенция „МЕРИДИАН“ се е наложила, като надежден и коректен партньор на пазара за недвижими имоти, предоставяйки качествени и широкоспектърни услуги в сферата на покупко-продажби, отдаване, наемане и управление на недвижимата собственост.
            През годините наши клиенти и партньори са били както големи инвеститори, строителни фирми, търговски дружества, така и многобройни физически лица.            
            Предлагаме голям избор от оферти, изгодни цени, качествени имоти, пълно обслужване,  безплатни консултации, безплатна реклама на имотите за наемодатели и продавачи, безплатни огледи, изготвяне на предварителни договори за продажба и договори за наем на недвижим имот, съдействие при изготвяне на цялостна документация за сделка /скица, данъчна оценка, удостоверение за тежести, удостоверение за наследници, идентичност на адреса и др./, изповядване на сделка пред нотариус, безплатно попълване и подаване на декларация за придобит имот, смяна на партидите в Енерго Про и ВиК след покупка на имот. Съдействие при кредитиране. За наемодатели: събиране на наеми и проверка на платени консумативи от наемателите. 
            Тъй като ежедневно сме участник на пазара на недвижимите имоти, развиваме и надграждаме своите теоретични знания и практически умения.
Работим с колегите от всички агенции за недвижими имоти, спестяваме ви време, средства и нерви, като намираме това което търсите дори и да не е обявено в нашата агенция.
Покупката или наемането на имот изисква гаранции не само преди сделката, но и след това!
Екипа на „Меридиан“ Недвижими Имоти се придържа към:
- спазване на етичните правила и колегиални отношения
- информираност и заслужени ползи за всяка страна в сделката
- стремим се целият процес в сделката за имот да бъде лесен, приятен и без излишен стрес, тъй като това е важна стъпка в живота на всеки. Винаги се чувстваме удовлетворени от своята работа и сме щастливи когато клиентите ни са доволни.