Мебелна фабрика Димов


Производител на мебели от ПДЧ - спални, секции, антрета, кухни. Мебелна фабрика „Димов” се намира в град Силистра. Производствената база се простира на площ от 6 хил. кв. м., в която работят над 100 души.
През последните години са направени огромни инвестиции с цел да се постигне възможно най-високо ниво на модернизaция. Това влючва цялостно обновяване на застроените помещения както и закупуването на нови и модерни машини за изработка на мебели.
Дейността на мебелна фабрика „Димов” е свързана с производството на корпусна и мека мебел, като по-голям дял заема корпусната, а меката мебел се предлага предимно в собствените магазини на фирмата.
Цех „корпусна мебел” изготвя широк спектър от изделия - мебели за бита, офис и хотелско обзавеждане, като мебелна фабрика „Димов” се е специализирала в производството на спални комплекти.
Продукцията на фабриката се отличава най-вече с неповторим дизайн и собствен стил - плод на съвместната работа на фирмения дизайнерски и конструктивен отдел. Основната цел на мебелна фабрика „Димов”, както до сега така и за вбъдеще, е да радва непрестанно своите клиенти с нови модели, добро качество и достъпни цени.