Марин Станев - Козарев ЕООД


Фирма "МАРИН СТАНЕВ-КАЗАРЕВ" ЕООД

За Нас БЪЛГАРСКОТО Е МИСИЯ!

Затова нашата проектанска и производствена дейност се базира изцяло на наши собствени проучвания за строителството и архитектурата на древните българи. ОКАЗА СЕ, че:

- древната българска КАЩА, известна днес като ЮРТА не е обикновена номадска колиба, използвана и до днес в Монголия /почти 54% от населението й живеят в юрти /геер/;

- въпреки широкката й употреба в Монголия като основно жилище ТЯ не е монголско изобретение;

- древната българска КАЩА /юрта/ е приносител на изключително задълбочените познания на древните българи за Вселената и нейните основни компоненти - времето и пространството, върху които са изградили своя собствена житейска философия за света и са създали най-точния времеви калентар;

- в нея е вграден целия древно български календар;

- има съвършена конструкция съобразена с изискванията на съкралната геометрия;

- на тази база създава много добър баланс на енергийните потоци в пространството и концентрира много положителна енергея за здравословен живот.

Изработваме стационарни и походни юрти съобразени с желанията и идеите на клиентите като задължително спазваме изискванията на древно българската житейска философия-Човекът част от Вселената!

Проектираме и изграждаме атрактивни туристически обекти от юрти.

Нашата проектанска и производствена дейност не свършва до тук и само с това!

Усилено провеждаме проучвателна и изследователска дейност за архитектурата и строителните умения на българите в епохата на възраждането. Издирваме оригинални български техники и технологии за конструиране, изграждане, архитектурно и интериорно ситуиране на българската къща съобразена с икономичността, енергоемкостта, уюта и здровословния живот в нея. За радост, чест и гордост българите, и в дълбоката древност, и в епохата на възраждането са умеели до съвършенство това.

Стремим се да бъдем техни достойни потомци и последователи.

Проектираме и изграждаме по оригинелни български технологии приносими, сглобяеми дървени къщи от основи до ключ.

НИЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ, А ВИЕ ИЗБИРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО!