Макс Спорт ЕООД


„Макс Спорт” ЕООД работи в областта на професионалния спорт: Проектиране,изграждане и поддръжка на спортни обекти, спортни зали , спортни съоръжения, спортни настилки,подови настилки и PVC винилови настилки.Предлагаме и богата гама от изкуствени треви предназначени за футболни игрища,тенис кортове и мултифункционални спортни детски площадки. Mакс Спорт предлага голямо разнообразие от вътрешни и външни спортни каучукови настилки на Artigo и PrialPas –Италия, както и на световния лидер в производството на спортни изкуствени треви DOMO GRASS – Белгия. Във връзка с програмата "Спорт в училище", предлагаме много добри оферти за спортни настилки подходящи за спортни зали и училищни физкултурни салони Grabosport в съответствие с изискванията на ЕС.

От 2008г. година „Макс Спорт” е представител за България на световния лидер в производството на PVC настилки и линолеум „Tarkett”– Франция, една от трите най - големи компании в световен мащаб производител на професионални, спортни и луксозни домашни подови покрития. „Макс Спорт” предлага на българския пазар и подържа на склад широка гама от /PVC/винилови настилки, подходящи за: обществени сгради, училища, детски градини,офиси, бизнес сгради, болници, ресторанти, хотели, здравни заведения и др. Специално внимание фирмата отделя на качеството на строително-монтажните работи - разполагаме с монтажни екипи съставени от опитни хора сертифицирани и дипломирани за полагане на винилови настилки от “Tarkett Academy”.

Фирмата поддържа голяма складова наличност от: Хомогенни,хетерогенни винилови настилки на рола и плочи от различни колекции, с които може да задоволи и най – претенциозните си клиенти. :

* Луксозен винил на плочи и ленти с различни дизайни. * Мокет и мокетени плочи ENIA. * Луксозни паркети и ламинати от различни колекции. * Професионални входни изтривалки EMCO - Германия. * Полагане на саморазливни замазки и шпакловки. * Професионален монтаж.