Мабеко БГ


„Мабеко БГ“ ЕООД е дружество, специализирано е в изграждането на електрически инсталации, сервиз и поддръжка, като до 2021 година упражнява своята дейност предимно в Германия. Изградили сме електроинсталациите на различни по вид сгради и съоражения, като хотели, жилищни сгради, болници и стадиони в много немски градове. Разполагаме с квалифицирани електротехници и обучен помощен персонал.

Ние разполагаме с професионалисти, които извършват ремонтни дейности по трошачно-пресевни инсталации, багери и други видове тежък машинен транспорт както в производствената ни база , така и на място. Предлагаме още всякакъв вид тежък промишлен машинен ремонт. Имаме голям опит и в ремонтирането на минната и строителна техника. Нашите партньори са едни от водещите компании в България за добив на инертни материали. Извършваме ремонти в зависимост от нуждите на клиентите. Разполагаме със собствен транспорт, с който можем да транспортираме вашата техника. На кариерата, във вашата база или при нас –това не е от значение . Можем да намерим най-доброто решение за вас за бързо и качествено отстраняване на всеки проблем.

Когато производителността и скоростта са от решаващо значение, механизацията е ключът. Ние разбираме, че клиентите търсят бързи реакции и компетентни услуги. Нашата компания предлага решения, свързани с изкопни работи, разрушаване на конструкции, услуги с автокран , както и други услуги със специализирана механизация. Можем да предложим:

– верижен багер JCB JS 330 HRD за разрушаване на високи сгради с 19 метрова стрела

– комбиниран багер – товарач Caterpillar

– автокран Grove 20 т със стрела 24 м

С машините, с които разполагаме, можем бързо да завършим проектите, за които ще ни наемете, като същевременно предлагаме справедлива цена. Техниката ни е отлично обслужена и отговаря на всички изисквания по наредбите на Държавния технически надзор. Служителите ни подхождат с опит и професионализъм към всяка поставена задача. Гарантираме ви бърза реакция и надеждна механизация за вашите нужди!