Компютърни услуги ООД – Електронен магазин за уреди с марка Diplomat


Компютърни услуги ООД – Електронен магазин за уреди с марка Diplomat

"Компютърни услуги" ООД е официален дистрибутор на цялата гама от продукти на "Дипломат Корпорейшън" ООД, както и оторизиран гаранционен сервиз на електроуреди с марка Diplomat. Освен продажба и гаранционен сервиз, "Компютърни услуги" ООД предлага и монтаж на бойлери с марка Diplomat. Електронният каталог на Компютърни услуги ООД с продукти на марка Diplomat, е ориентиран в три основни направления: Топла вода, Вкусна храна и Нежна топлина.           


Уютната баня, топлата вода и ароматна вана са все неща, за които мечтаем, когато искаме да се отпуснем. Всички имаме баня, но за топлата вода може да се доверим на бойлерите Diplomat, произведени с цел пълно удовлетворение на клиента. Може да избирате измежду различни серии електрически бойлери, газови бойлери и бойлери на твърдо гориво.     


Продуктова линия на Diplomat за вкусна храна осигурява вкусни моменти и повече свободно време с разнообразие от кухненски уреди, хладилници, готварски печки, аспиратори, уреди за вграждане, микровълнови фурни. Продуктите с марка Diplomat са ориентирани към най-необходимото за кухнята във всеки дом, съобразено с последните новости на пазара.   


В електронния каталог може да намерите разнообразни решения за топлина, носещи комфорт и уют за всеки: климатици; електрически отоплители като: вентилаторни печки, кварцови печки, маслени радиатори; отоплители на твърдо гориво: камини, печки, котли. Продуктите  са с удобни и ефективни възможности, с естетически и модерен дизайн, допълващ стила в дома Ви.