Клиника за естетична дерматология Пърл Скин - Варна


Клиника Пърл Скин е модерен център, който събира на едно място екип от високоспециализирани и опитни дерматолози и последно поколение иновативни технологии в областта на естетичната дерматология.

Пърл Скин e един от малкото в страната центрове, оборудвани с лазер Nd-YAG на CUTERA и единствен във Варна. Той е перфектният избор за третиране на капиляри, розацеа, гъбички по ноктите. Лазерната епилация и лазерното подмладяване могат да се извършват целогодишно за всякакъв тип кожа. Патентованата лазерна система TITAN на CUTERA позволява постигането на видими резултати за стягане на кожата, без необходимост от възстановителен период.  

Клиника Пърл Скин предлага още: премахване на брадавици, папиломи, белези, фиброми, лечение на белези от акне, третиране на стрии, на фини бръчки и пигментации.

Наред с процедури с лазер, Pearl Skin предлага и пълна гама естетични терапии: химически пилинг, хиалуронови филъри за попълване на бръчки и моделиране на устни, ботокс терапия за изглаждане на мимически бръчки, мезотерапия за подобряване тургора на кожата на лицето и при косопад, антицелулитни процедури, поставяне на мезоконци за стягане на кожата.