Карго Партнер ЕООД


КАРГО ПАРТНЕР ЕООД е специализирана в глобалната спедиция на стоки по ВЪЗДУХ, СУША И ВОДА. В допълнение към това предлага цялостна логистика. Като водеща компания в Централна и Източна Европа нашата стратегия е мащабна и включва - глобални договорни отношения със силни, независими и почтени партньори, които предлагат перфектен сервиз. Така ние изградихме нашата висококвалифицирана мрежа с големи бизнес възможности.
КАРГО ПАРТНЕР ЕООД означава ефективност, грижа за клиента и надежност. Сериозните инвестиции в информационните технологии обединяват нашето иновационно мислене, сигурност и стабилност. Комбинацията от нови технологии и човешки професионализъм гарантира отлично изпълнение на услугите по всяко време. Сътрудничеството с КАРГО - ПАРТНЕР увеличава конкурентноспособността на нашите клиенти.
Благодарение на стабилното ни финансово състояние е възможно да предприемем дори най - големите и комплексни проекти с увереност и спокойствие.КАРГО ПАРТНЕР ЕООД продължава да отбелязва висок ръст. Нашите основни позиции се разширяват непрекъснато в областта на сухопътния транспорт, а също така и в сферата на аутсорсинг логистиката. В близко бъдеще мрежата на КАРГО - ПАРТНЕР ще се разраства значително, особено в Източна Европа.
Приемаме присърце отговорността.
Това означава, че ние Ви слушаме внимателно.
Нашата съпричастност, ентусиазъм и всеотдайност, стремежът ни към непрекъснато самоусъвършенстване и развитие, пословичната ни честност и безпрекословна справедливост е това, което ни отличава и ни прави предпочитани партньори.
Трудните задачи изпълняваме веднага, невъзможните ни отнемат малко повече време.