Камсек ООД


КАМСЕК ООД е частно българско дружество, специализирано в разработката и изграждането на системи за контрол на достъпа, видеонаблюдение, автоматика за врати, бариери и др. Фирмата предлага иновативни заключващи системи за дома, офиса, хотела, входното пространство.

Професионалните електронни заключващи системи на КАМСЕК ООД могат да се използват при изграждането на системи за контрол на достъпа до обществени сгради, хотели, входни пространства и др. под. Управляват се с контактен или безконтактен чип, безконтактна карта, дистанционно управление, GSM апарат, пръстов отпечатък и  др. и имат за цел да защитят вратата от нежелани груби посегателства, като едновременно с това предлагат изключително удобство при работа.

Иновативната заключваща система, разработена  специално за защита на домашни врати чрез уникална  ДВУМОТОРНА електронно-управляема брава, разработена и патентована от КАМСЕК ООД, електронен модул за управление и интелигентен модул за аварийно отключване защитават вратата на дома по един безкомпромисен и надежден начин.

КАМСЕК ООД  удовлетворява всички изисквания на своите клиенти, предлагайки нестандартни решения съобразени с неговите конкретни проекти.