Зизи Зеленченко ЕООД


Фирма ЗИЗИ ООД е сертифицирана за монтаж и подръжка на газови съоръжения и инсталации с работно налягане до 0,6 МРа.

Предмет на дейност: • Доставка на отоплителни, климатични, соларни и газови съоръжения със съответните сертификати. • Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на отоплителни, климатични, ВиК, Ел, газови и соларни инсталации за промишлени и битови цели.

Проектанският отдел разполага с най - съвременна офис техника техника и софтуерни приложения в областа на битовата и промишлена газификация, отоплителни, климатични и вентилационни инсталации, хидрофорни уредби, соларни инсталации за БГВ.

Фирмата разполага с производствени помещения оборудвани с всичко необходимо за изработването на детайли от различен типоразмер /удърно пробивни машини, перфоратори, пробивни машини, специални инструменти за монтаж и обслужване на техниката и други/. Разполага с товарни и леки автомобили обслужващи дейността и.

Фирмата има изградена структура за гарантиране доброто качество на монтажните и ремонтните работи както и на продаваните изделия. Всяко изделие притежава сертификат за качество приложен към паспорта му.

Квалификацията на ръководния и техническия персонал отговаря на необходимите изисквания съгласно Наредба № 3. Редовно се извършва преквалификация на персонала.

Фирмата разполага с квалифициран и оторизиран сервиз за предлаганата техника, с възможност за отстраняване на възникнали проблеми по гаранционни и абонаментни инсталации в срок до 24 часа на територията на област Добрич и област Варна.