Еспресо Травел 2010 ООД


Интернет сайтът Espresso Travel  предлага търсене, резервиране и плащане на всички туристически услуги и свързани с тях услуги за забавления, във виртуална среда, като интегрирането на нови технологии позволява динамичното пакетиране на отделните елементи в собствен индивидуално избран пакет с по-изгодна цена!

Всеки потребител може да търси и резервира без да е длъжен да прави регистрация. За тези, които искат да имат отделен профил и да следят историята на своите резервации, предлагаме персонализиран подход към техните желания за пътуване чрез поддържане на потребителски профили в My Espresso

Всеки клиент е най-ценен, когато се върне отново да ползва услуга от www.espressotravel.com и това е мотото на нашата програма за стимулиране на постоянните клиенти Еспресо Клуб - чрез бонуси, отстъпки при резервации и получаване на най-новата и интересна информация преди всички. 

Сайтът предлага необходимите нива, лицензи и сертификати за сигурност по отношение защита данните на потребителите и техните плащания.

Информираността и обратната връзка са от голямо значение за нас, затова обръщаме сериозно внимание на потребителските отзиви при подбора на продукти и услуги, както и стимулираме споделянето на лични впечатления след ползване на услугата.  

Какво правим, за да постигнем целите си?

1.  Чрез разработването на собствена интернет букинг машина предлагаме възможността за бързо и изключително лесно търсене на голям набор от услуги -хотели, самолетни билети, трансфери, рент-а-кар, промоции, готови пакетни почивки, собствено изработени пакети от клиента, круизи, екскурзии, атракции, забавления.

2. Информацията, подборът и количеството на всяка една от изброените услуги се получават от голяма световна база данни чрез xml интеграция на доказали се международни доставчици на туристически услуги.

3. В интернет среда в рамките на сайта espressotravel  предоставяме на потребителите възможност за гъвкаво селектиране на огромната информация по подбрани от тях критерии, за пълна информираност по отношение на снимков материал, местоположение и отзиви.

4. Дизайнът и функционалностите на портала са съобразени с последните тенденции в туристическата онлайн индустрия, предоставяйки удобство и леснота за ползване.

5. Предлагаме целия цикъл за осъществяване на покупката на туристически услуги на едно място в интернет сайта - от установяване на желанията чрез подробно търсене, през подпомагане на избора на конкретна услуга, до заплащането й и разпечатването на необходимите потвърждения за реализиране на пътуването.   

6. Начините за плащане обхващат всички съществуващи в сферата на електронната търговия, включително и приемане на плащания в брой на територията на цяла България.