Електроцентър Казанлък


Продажба на електро материали, електро апаратура, осветителни тела, бойлери и оригинални резервни части за бойлери. Намираме се на пазара срещу джамията. Предлагаме електромонтаж, изграждане на електрически инсталации, електрически услуги, ремонт и монтаж на бойлери.

Гр. Казанлък, ул. Св.Св. Кирил и Методий 20, на пазара срещу джамията.

Казанлък сервиз ЕООД предлага ремонт и продажба на бойлери. Демонтаж и монтаж на бойлери Изграждане на жилищни и обществени електро инсталации. Високо квалифициран електротехник. Всички видове Ел. Услуги. Бойлери Казанлък. Тагове: ремонт на бойлери Казанлък. Електротехник Казанлък. Бойлери Казанлък. Смяна Ел табла Казанлък. Електро услуги Казанлък. 0896417999 www.facebook.com/kzelectrocenter

Всички видове електрически услуги. Въздушно и аварийно възстановяване на захранването. Подмяна на захранващи проводници.

Сертифициране на изградени инсталации от нас. Подмяна и ремонт на електроинсталации. Смяна на всички видове електрически табла. Продажба и смяна на ключове контакти и осветителни тела. Продажба и ремонт на бойлери. Гаранционна и извън гаранционна поддръжка на електрически бойлери.

0896417999

Продажба на бойлери Казанлък

Сервиз бойлери Елдом Казанлък

Бойлер сервиз Казанлък

Ремонт на Бойлери Казанлък

Монтаж на бойлери Казанлък

Ремонт на бойлери Теси Казанлък

Ремонт Бойлери Казанлък

Сервиз за Бойлери Казанлък

Бойлери ремонт Казанлък

Бойлери сервиз Казанлък

Ремонт на Бойлери Казанлък

Сервиз Бойлери Теси Казанлък

Ремонт на бойлери Елдом Казанлък

Поправка на Бойлери Казанлък

Ремонт на бойлери по домовете Казанлък

Ремонт на бойлери дипломат Казанлък

Сервиз бойлери Елдом Казанлък