Електра сервиз


Продажба, доставка, монтаж, сервиз, резервни части, аксесоари и консумативи за битово и ресторантско оборудване; професионални кафе машини и кафемелачки; инсталация за наливна бира и ледогенератори, фурни за пици и фритюрници, тестери, грилове и миксери.