Експо 2000


Експо 2000 - град София | Електроинструменти и апаратура

От 1992 г. фирма „ЕКСПО 2000” ООД е официален представител за България на домакински електроуреди BOSCH и SIEMENS. През тези 18 години ние предлагахме на нашите клиенти висококачествени, функционални, ергономични, икономични и екологични домакински електроуреди, изработени от най-качествените материали и съобразно най-съвременните технологични решения. И ще го правим и за в бъдеще.

Изградихме широка търговска мрежа от партньори в цялата страна – големи магазинни вериги, малки регионални вериги от специализирани магазини, специализирани мебелни магазини и ателиета за обзавеждане на кухни по индивидуален проект, както и 7 собствени представителни магазина с познатото име BOSCH/SIEMENS Дизайн център, като стремежът ни е да постигнем максимално плътно търговско покритие на територията на България.

Нашата мисия е да налагаме висококачествени продукти и решения на пазара на домакински електроуреди в България, които отговарят на световните стандарти за качество и опазване на околната среда, включват последните технологични иновации и са доказали своите безспорни качества.