ЕКОПЛАСТ систем ООД


Повече от 10 години „ЕКОПЛАСТ систем”ООД присъства на българския пазар винаги с най-добро качество и най-нови продукти.

Ние сме горди с това, че имаме възможността да предлагаме на Вас-нашите клиенти, продуктите на немската профилна система ”KÖMMERLING”.

Всички обещават чудесна дограма, срещу малка сума, а Ние Ви  даваме ГАРАНЦИЯ за години напред!

Ние залагаме на качество, а не на количество!!!

Прозорците и вратите са част от Вашето жилище и неговото строго индивидуално оформление.Именно затова Вие трябва да отделите голямо внимание на решението си относно подходящата прозоречна система.

Ние Ви предлагаме голямо разнообразие от цветове, както двустранно фолирани, така и такива, които са фолирани отвън, а от вътре са бели.Самозалепващи се шпроси на самия стъклопакет или такива, които се монтират вътре в стъклопакета.

 

Поставяйки си Наши прозорци Вие си гарантирате, не само повече топло- и шумоизолация, но и по-голяма сигурност.Със специалните топло- или звукоизолационни стъкла тези стойности могат да се повишат значително.Сигурността на прозорците Ви може да се доизгради до върхова защита против взлом подредством специален обков, защитни стъкла и заключващи се дръжки.

Стабилен напречен разрез на профила с изключителна статика за един по-дълъг живот на прозорците.

Чрез интегриране на новаторско стоманено усилване с търговско защитена форма се постига 6-камерна конструкция с коефициент на топлопреминаване Uf=1,3W/m2K

Други профилни системи от които произвеждаме PVC прозорци и врати са "ETEM" и "VIVA plast".

Произвеждаме и алуминиеви изделия от профилни системи "ЕТЕМ" и "ALUMIL", както и много нестандартни решения за Вашия дом.