Евростил2003 ЕООД


            Фирма Евростил-2003 ЕООД е официален представител на GAV-Italy и предлага богата гама от пневмо елементи, пневматични инструменти, бояджийски пистолети, шлаухи, маркучи и компресори. Нашата фирма внася и отоплители от    ITM Italy. Калориферите са на метан, пропан-бутан и с инфрачервени лъчи, радиални отоплители.

            Пневмо елементите, които предлагаме са бързи връзки, нипели, муфи, колена, тройници, четворници, връзки за шлаухи, гумирани и спирални маркучи.

            Фирмата осигурява всички пневмо елементи за изграждане на пневматична магистрала.

            Евростил предлага на българския пазар изключително качествените пневматични инструменти BAMAX. Пневматичните инструменти са от професионална и полу-професионална серия-пневматични гайковерти, винтоверти, бормашини, шлайфове, пневматичен флекс, такери, ножица, нитачка и тресчотки.

            В сферата на боядиване, освен класическите професионални и полу-професионални пистолети, предлагаме на Вашето внимание професионалните пистолети по новата технология HVLP (висок дебит и работят на ниско налягане). За всички видове пневматични пистолети разполагаме с различни видове дюзи. Системата за боядисване също е въведение в този занаят, отговаряща на HVLP технология и подходяща за клиенти, не разполагащи с компресори. Фирмата ни разполага и с различни видове аерографи и мини пистолети за боядисване, както и мини компресори за тях.

            Евростил предлага най-различни пневматични пистолети за помпане, продухване, силикон, пистолет за пясък и за миене с вода.

            Нашата фирма предлага на своите клиенти следната гама компресори- безмаслени компресори, 24л и 40л, бутални компресори- 24л,50л100л,200л,270л монофазен и трифазен. За потребителите на аерографи предлагаме 2 вида мини комппресори. Мини компресорите са безшумни и удобни за работа в закрити помещения.

            Освен това, фирмата предлага различни консумативи за компресори като пресостати, предпазни клапани, възвратни клапани, телепресостати, редуцир вентили, омаслители, кондензоотделители, пневмо групи.

            Цялата гама от отоплители на ITM Italy, разполага със сертефикат за качество и отговаря на всички изисквания на Европейския съюз. Те са с термо сензор и автоматично управление с мощност от 10kW do 100kW. Луксозните радиални и инфрачервени отоплители са подходящи за заведения и открити помощения.