Динамик Ресурс ООД; DYNAMIC RESOURCE LTD


СПОРТЪТ днес е не само    мода и начин на живот, но и приоритет в националната ни политика.
Здравето на нацията се превръща в основна държавна грижа, за решаването на която са необходими условия, и на първо място – СПОРТНИ СЪОРЪЖЕНИЯ: многофункционални зали, стадиони, футболни игрища, басейни, спортни зали и площадки, физкултурни салони и др.

Основната дейност на Динамик Ресурс е съсредоточена именно в тази област.
Вие можете да разчитате на нашия опит и компетентност започвайки от проектирането на спортно- развлекателни и оздравителни съоръжения до пускането им в експлоатация.

              Ще останете очаровани от модерните дизайнерски решения на нашити архитекти.

Професионализмът на нашия екип Ви гарантира строителство и реконструкция, съответстващи на съвременните стандарти.

Партньорството ни с водещи световни и европейски фирми обуславя високото качество на спортните покрития, осветление и оборудване, които Ви доставяме.

Безупречният сервиз, техническо обслужване и поддръжка свалят всички проблеми от Вашите плещи – ще бъдем там тогава, където и когато имате нужда от нас!
  Философията на Динамик Ресурс се основава на изграждането на дългосрочно сътрудничество с всеки един клиент. Внимателното отношение към клиента, постоянната готовност на специалисти от всяко ниво да предоставят изчерпателна информация относно технически и експлоатационни характеристики на продукта, качественият сервиз и поддръжка вече са оценени от много клиенти. Динамик Ресурс сътрудничи с международни спортни организации, държавни учреждения, спортни асоциации, общински управления, клубове, училища, хотели и частни инвеститори в България и чужбина.