Делта Лазерс Технолоджи ЕООД


"Delta Lasers Technology" Ltd ("Делта Лазерс Технолоджи" ЕООД) Нашата компания се занимаваме с произвдоство на подравняващи лазери (линейни лазери, точкови лазери) Лабораторни лазери, Fiber лазери, Лазерни модули за гривиране и рязане на не-метали , както и специализирани и персонализирани лазери за по специални проекти.Индустриалните лазери (подравняващи) се използват за маркиране и очертаване на точно определена зона по-която оператора на машината се ориентира лесно и бързо. Те се използват в дървопреработване, металообработване , тексилната индустрия, производство на гуми , очертаване на безопасни зони, паркинг ТИР-зони и забранени зони за достъп и други индустрий.

Във всяка една съвременна машина е нужно прецизно лазерно оборудване за по голяма точност и улесняване на целия процес. Нашта компания е единствена в България която се занимава с произвдоство на подобна лазерна технлогия , предлагаме много добро обслужване сервизиране и гаранционни условия.

Произвеждаме широка гама от електроника, свързана с лазерната технология, като се започне от миниатюрни драйвери за малки лазерни диоди до компактни драйвери с TEC охлаждане и микроконтролерно управление. Също така предлагаме персонализирани поръчки в тази секция. 8 години опит и иновации във всеки продукт. Европейски изработени продукти, които се изпълняват до съвършенство. Надеждна и сигурна поддръжка на клиентите.

Делта Лазерс Технолоджи

www.deltalasers.bg

Delta Lasers Technology Ltd.

www.deltalasers.com