Дабъл Ю Трейдинг БЪЛГАРИЯ


Дабъл Ю Трейдинг БЪЛГАРИЯ - град София | Дейности

Гарантираме Ви 100 % сигурност, високо качество, ниски цени, професионализъм, коректност и бързина!
Кои сме ние и какво ви предлагаме: Нашата компания е на пазара вече няколко години. Ние сме официален дистрибутор и директен вносител на електроника. Работим само с подбрани производители, които предлагат продукти с доказано качество. Предлагаме Ви законни сделки и гаранционно и извънгаранционно обслужване. Купувайки от нас, Вие получавате оригинална 2 годишна гаранция, гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване от оторизиран сервиз в България!
Нашият усмихнат екип от професионалисти, на които можете да разчитате във всеки един момент, ще Ви помогне да се ориентирате сред вълните от нови продукти на пазара и да намерите подходящите за вас висококачествени решения за най-актуалните продукти в областта на електрониката и мобилните комуникации, като винаги търси баланса между високо качество и възможно най-ниски цени. Стремежът ни е да задоволим напълно динамично променящите се нужди на крайните потребители. За нас е от изключителна важност да предлагаме непрекъснато богат избор от възможни решения на атрактивни цени, както и качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване, защото за нас най-важни сте вие - нашите клиенти!
Предлагаме Ви страхотни сделки - нашите продукти се отличават с високо качество на възможно най-ниски цени! Държим на коректността и високия стандарт на обслужване!