Фирми за кафенета в град Силистра

166 фирми

ЮВС ЕООД - Силистра

Пицария и Парти-грил. Кафе-аперитив. 

Дана-Йорданка Стойкова ЕТ

Кафе-сладкарница. Сладкарска работилница 

Пламен Бачков ЕТ

Кафе-аперитив. Павилион за търговия с храни.

Дунавски залез 91 ЕТ

Ресторант. Сладкарница. Магазин за търговия с храни и нехранителни стоки.