Фирми за месо и месни изделия в град Карлово

2 фирми

Месокомбинат Карлово АД

Производител на месо и месни произведения, колбаси, пушени деликатеси, консерви.

Витаком ЕООД

 Вносител на соларни енергийни системи. Строителство.