Фирми за кафенета в град Варна

636 фирми
Севдалина Христова 80ЕООД 12

Севдалина Христова 80ЕООД

Hoво NEU Кафе Аперитив Севеис SeVeİs Караоке Парти Party Хигиена и Забавления на 100%

Пафиана ООД

Кафе - сладкарница. Работилница за сладкарски изделия.

Траяна-Павлина Мирчева ЕТ

Сладкарска работилница. Кафе-сладкарница.

Дани Ил-Димитър Илиев ЕТ

Магазин за хранителни стоки. Кафе-аперитив.