Голден фютчер ООД


Голден фютчер ООД - град София | Облекло - детско и бебешко

  За нас

           Голдън фючър ООД основана през 2017г. е една от първите компании в България, предлагаща „бебешки букети от дрехи“. Нашите бебешки букети в кошници са уникални подаръци и ние ще продължаваме да правим нововъведения с нови цветове и варианти за избор.

         Перфектена и практическа алтернатива на традиционните цветя!

         Идеята за навити бебешки и детски дрехи, за да изглеждат като цветни пъпки, и комбинирането им с красиви копринени цветя и листа, прави практичен и красив подарък за мама и бебе. Поставянето в цветарска кошница ни даде най-добрия начин да се покажат и да се представят нашите бебешки букети!

       Обслужването на клиенти е приоритет

       Ние сме семеен бизнес, и се гордеем с нашите клиенти. Особено внимание и мисъл използваме при всеки подарък които правим, преди да го добавим в нашия магазин, и ние сме винаги готови да помогнем със специални изисквания за нашите подаръци или доставка, ако можем.

      Не предлагаме само букети от бебешки дрехи

      За да допълним нашите бебешки букети, ние предлагаме широка гама от подаръци за кръщене, подаръци за бебе.

     Ние също имаме широка гама от ръчно изработени за баня и тяло продукти от My English Summer.

    Обратна връзка

    Вашата обратна връзка е много важна за нас и ние държим на Вашето мнение. Ако имате някакви коментари или предложения за нашите продукти или услуги, моля свържете се с нас на телефон 0877324411, 0877323800  или  goldenfutureltdd@gmail.com

   Благодарим ви за посещението в baby-bouquet.com!