"Булспедтрейд Варна-В"ЕООД


Спедиция,Транспорт, ЛОГИСТИКА

Уважаеми Дами и Господа,

Представяме на Вашето внимание кратка презентация на нашата фирма.

„БУЛСПЕДТРЕЙД” EООД е основана като еднолично дружество с ограничена отговорност с предмет на дейност международен и вътрешен транспорт, спедиция и логистични услуги. Извършваме спедиторска и транспортна дейност в областта на автомобилния, ЖП, водния и въздушния транспорт и превозваме товари от и за цял свят. Предлагаме и специфични групажни и контейнерни операции в зависимост от вида и особеностите на товара. Освен организирането на превози на цели и групажни пратки по всички направления, ние предлагаме и транспорт на опасни и извънгабаритни товари.

 Автомобилен транспорт: имаме утвърдени позиции при обслужването на следните дестинации: Централна и Зап. Европа( Франция, Германия, Австрия, Полша, Италия, Испания, Словения) Прибалтийски страни, ОНД, Близкия изток. Специализирали сме в: 1) Извършването на превози от Централна, Зап. Европа и ОНД за Близкия изток (Иран, Азърбейджан, Грузия, Армения ); 2) Кръгови превози до Централна и Зап. Европа;  Предлагаме всякакви видове автомобили: полуремаркета от 12,00 до 13,60 м, полуремаркета тип “Джъмбо”, товарни композиции с обем до 120 м3, соло автомобили, фургони, хладилни, цистерни и др.;

 Водния транспорт е най-евтиния и удобен за обемни товари и далечни разстояния. Поддържаме контейнерни линии за Далечния Изток и Америка.

 Във въздушния транспорт имаме силни позиции по отношение на превозване на ценни товари. Имаме възможности и за превоз на малки пратки на много добри цени.

 ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ: Застраховки на товара и ЧМР-застраховане, митническо агентиране, товарни и претоварни операции, проследяване на товара.

Нашата основна цел е да предложим на клиентите си възможно най-добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, като се стремим да удовлетворим всичките им изисквания. През годините на съществуване и развитие спектъра на предлаганите от нас услуги непрекъснато се разширява с цел спестяване на време и средства на партньорите ни. Стремим се да предложим цялостни логистични решения, съобразени със спецификата на товарите и индивидуалните нужди на клиентите. Екипите ни са съставени от професионално компетентни, отговорни и амбициозни хора, чиято основна грижа е навременната и безпроблемна доставка на поверените ни за транспортиране стоки.

Клиентите на „Булспедтрейд”ЕООД могат да разчитат на натрупаните от практиката опит и знания, дори и когато им необходим само съвет, свързан с експедицията на стоките им. Нашата цел е да създадем дългосрочни бизнес отношения, които да предоставят на партньорите ни конкурентно предимство чрез професионално обслужване, качество и конкурентни цени на предлаганите услуги.

С уважение: К.Кръстев Управител Тел.:++359 52 681661 Факс: ++359 52 611003

„Булспедтрейд Варна-В” ЕООД Ул. „Балик” 4 9000 Варна

Лице за контакт отдел „Международен автомобилен транспорт”:

Галина Иванова тел. : ++ 359 52 681665 факс : ++ 359 52 611003 мобилен: 0887 254886 e-mail: office@bulspedtrade.com