Арекс Сервиз" ЕООД


"АРЕКС СЕРВИЗ" рециклира и търгува с мотокари и електрокари: - осигурява надежден сервиз за Вашите кари
- предлага всички видове резерни части за български кари
- пълна гама от батерии
- гуми за всички видове подемна техника
- предлага стелажи с разнообразно предназначение
- ръчни, транспалетни и ножични колички, платформи и високоповдигачи

Фирмата е основана през 1992г. в гр.Русе. За годините на съществуването си, фирмата се утвърди на пазара като сигурен партньор при доставката на резервни части за кари.
Основната ни дейност е продажбата на на резервни части за електрокари и мотокари за всички модели на Балканкар. Предлагаме голямо разнообразие от резервни части (повече от 3000 позиции) на склад. Орагнизираме доставките на резервни части в най-къси срокове и при максимален контрол. Предлагаме пълната гама изделия на заводите на Балканкар и специален подбор на вносни части от доказани световни производители. В магазина се поддържа наличност от 70-80% от бързоизносващите се резервни части за български кари.

Извършва се сервиз, поддръжка и рециклиране на електрокари и мотокари.

Чрез дългосрочното си сътрудничество с "АПЕКС СЕРВИЗ" ООД Плодив предлагаме продуктите на "Балкан" - Ловеч, "Гарант" - Бяла Слатина, "Динамик" - София, "Зебра" - Нови Искар, "Вамо" – Варна, "Hoerbiger" - Германия (резервни части за скоростни кутии), "Hidrojet" - Румъния (инжекционни компоненти за дизелови двигатели) и главен дистрибутор на "Tribometal" - Словакия (лагери) и "Mefin" - Румъния (инжекциоони системи за дизелово гориво) и др.