Академия Гранд Гурме М.Д.М. по Кулинарни изкуства, Хотелиерство и Туризъм


"Академия Гранд Гурме М.Д.М. за кулинарни изкуства и услуги в хотела, ресторанта и кетъринга" е лицензирана институция от Национална агенция за професионално образование и обучение към Министерство на образованието и науката. 

В Академията се организират и провеждат: 

- Професионални обучения с придобиване на най-висока степен на професионална квалификация по професиите: "Аниматор в туризма", "Готвач", "Хлебар", "Сладкар", "Сладкар-декоратор", "Сервитьор-барман", "Ресторантьор", "Ресторантьор-кетъринг", "Администратор в хотелиерството", "Офис-мениджър", "Офис-секретар", "Търговски представител", "Продавач-консултант"

- Майсторски класове по "Шоколатиерство", "Сомелиерство", "Бариста", "Източна кухня. Суши. Ведическо изкуство", "Молекулярна кухня", "Италиянска кухня", "Френска Кухня", "Южна и ориенталска кухня", "Вегън кухня", "Здравословно и във фитнес стил", "Фюжън и гурме", "Карвинг"

- Специализирани обучения за "Главен готвач", "Главен сладкар", "Енолог", "Събитиен мениджър"

- Спорт: "Тенис на корт", "Фитнес и културизъм"

- Валидиране на неформално придобити знания и умения

- Обучения по ключови компетентности

- Корпоративни обучения

- Фирмено консултиране в сферата на хотелиерството, ресторантьорството, кетъринга и производството на храни

- Обучения по Европейски проекти

Мисията на Академия Гранд Гурме М.Д.М. е:

 

  • да възпита в своите ученици страст към храната и гастрономията чрез разработването на отлични кулинарни практики и всеотдайност в услугите за личността, в среда, която отразява реалноста на днешнната кулинарна индустрия и тенденциите в развитието на туризма, хотелиерството и ресторантьорството.
  • да осигури на бизнеса, кадрите, отговарящи напълно на неговите реални нужди.