Адмирал Маркеттс ЕООД


Адмирал Маркеттс ЕООД - град Пловдив | Финансови брокери и Консултанти

Адмирал Маркеттс предлага: - Професионално образование в сферата на интернет-търговия на финансовите пазари. Предназначен както за начинаещи, така и за напреднали в тази област. - Професионални консултации и анализи с цел повишаване на ефективността от интернет-търговията. - Разработване и управление на автоматизирани и полу-автоматизирани системи за борсова търговия.

http://www.admirali.com/

Адмирал Маркеттс ЕООД е IB представител на Адмирал Маркетс АС.

Admiral Markets AC е лицензирана за основните инвестиционни и посреднически дейности в ЕС и се регулира от европейското законодателство, според съответните Закони и Директиви (MiFID).

Admiral Markets AS предлага безплатни семинари и курсове за обучение във всеки от своите офиси. Тези програми са създадени с цел придобиване на търговски умения от клиентите и разяснение за финансовите възможности и рисковете, свързани с Форекс и другите финансови пазари.

През годините Admiral Markets AS си създаде стабилна репутация като сигурна международна компания. Ние се обръщаме към своите клиенти с внимание и отзивчивост по време на нашето взаимноизгодно сътрудничество. От създаването на компанията, дейността и отношенията с клиентите ни са се ръководили от следните принципи:

Мисия: Да осигурим възможност за инвестиране в световните финансови пазари, предоставяйки на нашите клиенти най-благоприятните условия за търговия, в стремежа си да бъдем лидери в интернет-търговията в Западна и Източна Европа.