Агрина ЕООД


Агрина  ЕООД

Централен склад,магазин и сервиз гр.Плевен ул.”Бьлгарска  авиация”#35

064/681 009,GSM: 087 87 1 87 87, 087 87 87 899

 

гр.Плевен “Кайлька ресурс”, хале 1

GSM:087 87 5 87 87

 

гр.Плевен ул.”Гренадирска”93 А

GSM:087 87 2 87 87

 

гр.Кнежа ул.”Стефан Цанов”28

GSM:087 87 4 87 87

Дейност:продажба, смяна и ремонт на гуми и джанти за всякакви транспортни средства,

Смяна на филтри, масла, антифриз, спирачна  течност, накладки, ремъци, акумулатори, климатични системи