Агенция Нова Линия


Вашият партньор в реализирането на панаирен щанд или бунгало на всяко изложение, панаир или експо!

 

Агенция Нова Линия е регистрирана и е на пазара от 1990г. Основният предмет на нашата дейност е проектиране, изграждане, графично оформление и цялостна организация на щандове и бунгала за национални и фирмени участия в панаири, изложби, световни expo-изложения, както и на конгресни и промоционални прояви.

Друга наша дейност е художествено пространствено графично и рекламно оформление на интериорни помещения и тяхното изпълнение от А до Я. Също така създаване на корпоративен дизайн на фирми, като проектиране на лого, реклама и др.

Разполагаме със собствен екип от Проектанти, Монтажници, Електротехници, Дизайнери и др. Имаме на склад голямо разнообразие от Модулни Конструкции, произведени в Германия от фирма MERO. Проектираме и изграждаме щандове, както с модулни конструкции, така и за индивидуални проекти за всеки потребител. Строим, както в панаирни халета – вътрешни щандове, така и на открити пространства – тип бунгала.

Агенция Нова Линия има изключително богат опит при проектирането и изграждането на щандове и бунгала на фирми в България и чужбина. Участвали сме на панаири в Милано, Бордо, Париж, Берлин, Дортмунд, Хановер, Франкфурт, Нюрнберг, Кьолн, Белград, Нови Сад, Будапеща, Мадрид, Базел, Познан, Бърно, Букурещ, Болоня, Москва и др. Нашият екип е проектирал и изградил експозицията на Българското национално участие на EXPO’93 в Tайжон, Корея, а също така сме проектирали и националната експозиция на EXPO’98, която бе изградена от МП Пловдив.