Спортен център Елиас


ЕЛИАС, Ви предлага климатизирана, озвучена и оборудвана зала, находяща се в близост до хотелите - Хемус, Хилтън и Сити център.
При нас можете да посетите часовете по пилатес, пилатес с топка, тонизираща гимнастика, аеробика, каланетика, йога, балотон (балетна аеробика). Студиото предлага класове за изучаване на класически и модерен балет (за деца и възрастни), джаз танц, греъм техника, фламенко, аржентинско танго, латино, народни танци, ориенталски танци и др. (както в група, така и индивидуално обучение). Tанцови уроци за първи сватбен танц.
Екипът на зала ЕЛИАС се състои от професионални инструктори и хореографи, които изготвят за всеки индивидуална програма с подходящто натоварване и система за възстановяване и релакс. Предлагаме подготвящи програми за кандидатстване в НУТИ, НАТФИЗ, НБУ и др. с подобна насоченост.
ЕЛИАС, провежда семинари и workshops за професионалисти танцьори и актьори.
Ако искате да освежите Вашето парти, обърнете се към нас и ние ще Ви предложим цветна гама от танцови програми, шоа и много добро настроение.
За работодателите на малки и големи фирми от всички сфери на бизнеса, желаещи да раздвижат и сплотят екипите си, организираме танцови тим билдинги.Провеждаме танцови обучения и тренировки (в групи и индивидуално), за деца и възрастни на английски и немски език.
Залог за нашия успех е любовта към движението и танца, профсионалното отношение към всеки един пожелал да сподели нашите идеи и погледне света с усмивка.